A MIRACLE!

Kids

Hallo i natten!

Kan atter en gang konkludere med at døgnet har for få timer!

Etter en natt med flere overraskelser, den ene heldigvis hyggeligere enn den andre, er natten plutselig her igjen! Her går det mye i syke og skada barn om dagen.. For halvannen uke siden brakk 4 åringen beinet (for andre gang på 8 måneder), 1 åringen har vært hjemme med feber, hoste og slim denne uken, og i natt toppet eldstemann det med omgangssyken! Er det lov å klage litt da? Neida, skal prøve å la vær! Satser på det bare kan gå en vei nå!

Noe langt hyggeligere er at jeg i natt ble tante igjen!! Det synest jeg er veldig stas! Føler vi har ventet lenge på dette lille mirakelet, og lurt på hvem som skulle vise seg å gjemme seg inni der. Nå var tiden inne, og jammen var det ikke en skjønn, liten jente der! Ekstra spennende er det når man ikke vet kjønnet før fødselen er der. Og godt er det når alt er vel overstått. Gratulerer så masse til de nybakte og super stolte foreldrene! Job well done!! Som guttemamma til tre, var det kjempe gøy at det kom en liten jente! Det synes guttene også! Levi var helt klar til å bli kjæreste med babyen (at de er søskenbarn er selvfølgelig ingen hindring, når man er 4 år! hehee...)! "Ååh så søt du va" var kommentaren når han fikk se det første bilde av henne. Vi gleder oss veldig til å hilse på henne live! Så blir det spennende å høre hva den lille skal hete. Dette med navn er veldig spennende synes jeg. For alle tenker så forskjellig når det kommer til det, og da blir det ekstra interresangt hva som ligger bak det navnet man velger. Tror det er noe de fleste tenker mye på, både før og etter baby´en er kommet til verden. Spennende, spennende!!

Jeg slutter ikke å fascinere meg av svangerskap og fødsler! Til mer jeg tenker på det, til mer fantastisk synest jeg det er, hvordan et menneskeliv blir til! Det er veldig spesielt, og må uten tvil være det største mirakel! Og like spennende hver gang! Den første tiden med de nyfødte er helt magisk! En tid det er viktig å nyte, da den aldri kommer tilbake! De blir jo så utrolig fort store, hvertfall større... Men det skal sies, hver alder har si sjarm! Uten tvil!

Dette førte visst til en liten "walk down memory lane", så jeg legger ved noen bilder fra da minstemann, Mika var nyfødt. Ganske nøyaktig et år siden. Det året gikk jammen fort!

Håper natten blir god!

Inger-LIse

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

  • Kids

Liker

Kommentarer