-25% DISCOUNT CODE DESENIO

Interior

Jeg har nettopp gjort litt endringer på min bildevegg, med masse nytt frå Desenio .

Som folk flest vet er jeg ganske så monokrom av meg når det kommer til interiør, og de fleste postere på veggene vår går i svart/hvit, med svarte rammer. Men nå ville jeg prøve å tilføre litt mer varme i interiøret, og siden vi allerede har en del naturprodukter i tre, ville jeg prøve med eikerammer til de svarte.

Fortsatt litt usikker på om det er helt meg, men kjenner det var gøy med litt forandring. Og de nye bildene er jeg blitt veldig glad i! Tror jeg liker uttrykket bedre og bedre for hver dag!

Du har sikkert sett henne før, og kommer garantert til å se henne igjen! Jepp, jeg snakker om "Kate Moss" posteren! Hun har også flyttet inn, noe jeg var ganske bestemt på ikke skulle skje. Hehe.. Men hadde så lyst på en skikkelig stor poster på veggen over sofa´en, og utvalget i 70X100cm er litt begrenset. Så tenkte jeg bare måtte prøve. Og jeg ble kjempe fornøyd! Bilde kommer 😉

Og har dere sett de fine "Tove Frank" posterene? Jeg elsker motivene på desse 😍


Nå er jeg så heldig å få gi bort en rabattkode til dere, så dere kan bruke hos Desenio , den varer frem tom. torsdag 30.april.

Rabattkoden gir dere -25% på alle varer, forutenom de som ligger under kategorien "handpicked" og rammer.

Koden er: ingerliselille

"Tove Frank"

Et lite tips! Rammene fra Desenio er også veldig fine, de har pleksiglass og en veldig fin pris! Pga. den lette vekten er det perfekt å henge dem opp med borrelås-oppheng. Noe jeg er storforbruker av! Da slipper man å lage hull i veggen, og flytter på bildene så lett som bare det! Perfekt når man lager bildevegg. Desse får du kjøpt på f.eks bokhandel, Clas Ohlson o.l.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

licela
licela,
elsker desenio!
nouw.com/licela
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ja, de har så mye fint!! =)
nouw.com/ingerliselille